Optimera finansiering av fakturor med lätthet

Få oöverträffad kontroll över din fakturafinansiering genom automation och en sömlös integration med dina kunders affärssystem.

Kontakta oss

Smartare fakturaköp och belåning

Effektivisera dina arbetsflöden, spara tid och öka produktiviteten. Nedan är några exempel på funktioner som vi stödjer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om de andra 100-tals funktioner vi erbjuder.

Enkel fakturaregistrering

Minimera manuellt arbete och registrera snabbt dina kunders fakturor. Vi är kopplade mot alla ledande affärsystem för en enkel on-boarding av fakturor. Om integration inte är möjlig erbjuder vi såklart andra alternativ.

Effektiv kreditkontroll

Få tillgång till högkvalitativ kreditinformation via våra anslutningar till Sveriges ledande kredit- och affärsinformationsleverantörer. Vår AI-baserade regelmotor kan hantera beslut baserade på din kreditprocess för snabbare hantering.

Smidig och enkel köpprocess

Hantera stora fakturavolymer effektivt och minimera fel med våra smarta avräkningar. Vi beräknar avgifter, gör avsättningar och skapar utbetalningar för inläsning av banken för snabb hantering och utbetalning till dina kunder.

Rollbaserad process och hantering

Säkerställ säker åtkomst med krypterad information och tvåfaktorsautentisering. Vårt avancerade rollbaserade behörighetssystem möjliggör uppdelning av ansvar för fakturor eller klienter i processen.

Enkel leverans till mottagare

Vi samarbetar med flera marknadsledande bolag för effektiv leverans av fakturor. Så oavsett om fakturan ska skickas som e-post, e-faktura eller via fysisk post är det bara ett knapptryck för dig. Vi erbjuder även en portal för fakturamottagaren.

Kundportal

Gör det möjligt för kunder att registrera sina faktura i ditt system, vilket snabbar upp processen och ökar kundupplevelsen. Kunder kan sedan kontrollera aktuell status för sålda fakturor och kommunicera säkert via portalen, vilket minskar belastningen i er administration.

Redo att komma igång?Boka en demo idag.

Vi hjälper dig att komma igång på nolltid. Boka en demo idag och få en överblick över hur vi kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet.

App screenshot

En Plattform - Många Lösningar

Fakturafinansiering i olika former

Fakturahantering kan erbjudas i många olika former. Vi har stöd för fakturaköp, fakturabelåning och fakturahantering utan finansiering. Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov inom företagsfinansiering.

Fakturabelåning
Lösningen för dig som vill belåna en hel reskontra och debitera för utnyttjad limit. Sjävlklart med stöd för automatiskt hantering av osäkra fordringar och annat som hör klassisk fakturabelåning till.
Fakturaköp
Vi hanterar fakturaköp, både med och utan regress med möjlighet att hantera risk med deposition och spärrkonto.
Fakturahantering utan finansiering
Vi tillhandahåller tjänster för fakturahantering utan koppling till finansiering. Antingen om du vill bedriva ren fakturahantering som tjänst eller om du vill använda fakutrahantering som komplement till dina kunder, eller för att hantera risk.
Skräddarsydda lösningar
Vår plattform är byggt för flexibiligtet och för att kunna möta dina specifika behov inom företagsfinansiering. Om ditt behov inte täcks av våra standardlösningar kan vi skräddarsy en lösning för dig.

Fakturaköp och belåning

Optimering av fakturaköp och belåningprocesser

Få större kontroll över din verksamhet. Glöm tekniken och lägg mer tid på affären.

Automatiserad fakturaköpsprocess.
Minska manuellt arbete och möjliggör snabb och effektiv behandling och utbetalning till dina kunder.
Effektiv riskhantering.
Testa nya fakturor mot din kreditprocess. Vi kan även bevaka reskontran i realtid för att minska risken för kreditförlust.
Robust rapportering.
Få djupgående rapportering och insikter i ditt företags prestanda och kundernas beteende.
Product screenshot

Boka din demo