Optimera hantering av företagskrediter

Vårt system för företagsutlåning är skräddarsytt för att möta dina specifika behov inom företagsfinansiering. Några av våra låneprodukter inkluderar företagskredit, kontraktfinansiering, utställarlån och lagerfinansiering.

Kontakta oss

Smartare utlåning för företag

Förenkla utlåningen med en smidig onboarding, automatisk kreditbedömning, integrerad e-signering och säker interaktion mellan dig och din kund.

Lätt att använda

Förenklar låneskapande och hantering med kreditbedömningar, låneberäkningar och realtidsrapportering. Säg adjö till lånehanteringsstress och välj vår intuitiva plattform för en sömlös upplevelse.

On-boarding och KYC

Verifiera inkommande låneansökningar och få underlag för snabba och korrekta kreditbeslut. Dessutom säkerställer vi kundens identitet och att kreditbesluten är fullständigt dokumenterade med BankID och säker meddelandehantering.

Betalningsövervakning

Missa inte obetalda avier och amorteringar. Vi hjälper dig ha stenkoll på dina krediter och kan automatisera påminnelsehantering och inkassohantering.

Klientinloggning och API

Erbjud kunder en säker inloggning med BankID och möjlighet att hantera sitt engagemang. Våra öppna API:er möjliggör dessutom säker utbyte av information med externa partners, inklusive automatiserad utskrift och distribution, bankfilhantering och verifiering av signtorer och huvudmän.

Hög säkerhet

Vårt lånesystem har spårbara åtgärder och avancerade auktoriseringsmodeller, med automatisk loggning av säker meddelandehantering och händelser. För att förhindra bedrägerier kan vi bygga in dina unika kreditregler i vår intelligenta kreditmotor för att minska risken för kreditförluster.

Flexibla lån och betalningsplaner

Vår tjänst erbjuder ett utbud av flexibla lånealternativ som gör att du kan skapa unika betalningsplaner och produkter för dina kunder. Välj mellan traditionella annuitetslån och rak amortering med möjlighet att anpassa inställningar och fakturaavgifter för att passa dina specifika behov.

Redo att komma igång?Boka en demo idag.

Vi hjälper dig att komma igång på nolltid. Boka en demo idag och få en överblick över hur vi kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet.

App screenshot

Våra låneprodukter

Lånealternativ för alla dina behov

Vår låneplattform är utvecklad för att möta dina specifika behov inom företagsfinansiering. Några av våra låneprodukter kan du läsa om här bredvid. Vi kan även skräddarsy låneprodukter efter dina behov och skapa det vi kallar hybridprodukter. Kontakta oss för mer information:

Företagslån
Traditionella företagslån med amortering och ränta. Lånet kan vara med eller utan säkerhet och kan ha en fast eller rörlig ränta.
Kontraktfinansiering
Kontraktfinansiering är en typ av lån som används för att finansiera ett kontrakt som löper under viss tid och där kontraktet aviseras löpande via vår aviseringsmodul.
Utställarlån
Utställarlån är ett lån som ges en klient som också säljer sina fakturor till er. Lånet amorteras genom att kvitta amortering mot inkommande fakturor.
Lagerfinansiering
Lagerfinansiering erbjuds kunder som tillfälligt behöver finansiera uppbyggnad av fysiskt eller virtuellt lager.
people working

Kom igång snabbt med vårt system för företagsutlåning

Revolutionera dina företagslåneprocesser med vår sömlösa, säkra och skalbara låneprocessningstjänst. Omfamna smidighet, utöka dina produktutbud och leverera en exceptionell kundupplevelse.

Boka din demo