Digitala lösningar för finansbolag

Vi erbjuder molnbaserade innovativa lösningar till banker och finansbolag. 

Keeros Finance application

Tjänster

Vi är ett fintech företag som är specialiserat på att optimera B2B (Business to Business) processer för företag inom finanssektorn. Vi har lösningar för:

dra om prioritering

Fakturaköp & Belåning

Helhetslösning för att hantera processen för fakturaköp och factoring. Stöd för integrerad kreditbedömning från ledande kreditinstitut, fakturabevakning, automatisk påminnelsehantering, debitering av dröjsmålsränta mm.

företag

Utlåning

En tjänst som erbjuder kraftfull och smidig hantering för utgivning av lån och krediter. Lösningar för såväl ren utlåning till konsument eller företag men även integrerade lån mot fakturaköpskunder som automatiskt reglerar avier mot köpta fakturor. I lånetjänsten ingår också stöd för amorteringsplaner.

Vad säger våra kunder om oss

Se vad andra säger om vårt företag och vad de tycker om våra tjänster.

5/5

Keeros är en utmärkt partner som gör det möjligt för oss att utveckla vår verksamhet. Med god leveransförmåga och innovativa tjänster möjliggör de för oss att ligga i framkant med de senaste tekniska lösningarna.

Jimmy Bjernfeldt - FM Factoring AB
5/5

Sedan vi bytte till Keeros användarvänliga fakturasystem har vi mycket bättre koll på de fakturor vi köpt och kan hantera mycket större volymer. Samtidigt har vår administration minskat med minst 30%.

Lars Jansson VD Factoringgruppen
5/5

Vi fokuserar på våra kunder och deras affärer, Keeros möjliggör detta då systemet är komplett och vi slipper lägga tid och energi åt manuellt arbete. Dessutom är prissättning väldigt intressant och passar vår verksamhet som växer för varje månad.

Bajram Nuhi, CEO - Finansia Fakturatjänst AB

OM OSS

Spendera mindre tid och förbättra ditt kassaflöde med våra lösningar.

Keeros AB är ett renodlat Fintech bolag som erbjuder tjänster till finansbolag, kreditmarknadsbolag och banker. Bolaget grundades 2011 och sysselsätter idag 10 personer med kontor i Göteborg, Stockholm och Bangalore.

0
Company was founded
0 +
Years of experience
0 +
Solutions
0 M
Satisfied customers
Bearbeta

VARFÖR KEEROS?

Enkelhet och automatisering

Våra lösningar bygger på modern webbteknik och är användarvänliga och driftsäkra. Tjänsterna är helt internetbaserade så du slipper interna kostnader för drift, support och andra IT-relaterade kostnader. Uppstart och införande är enkelt och vi är igång på några timmar och skapar värde för din verksamhet.

Vår prismodell bygger på att vi tjänar pengar när våra kunder tjänar pengar. Förutom en månatlig låg grundavgift betalar du bara när du använder tjänsterna. Ingen investeringskostnad, långa bindningstider eller dyra underhållskostnader för licenser.

Några av våra kunder

Kontakta oss

Kontakta

Om oss