Om oss
Hur vi kan hjälpa ditt företag ?
Vi förenklar, optimerar och automatiserar!

Keeros AB är ett renodlat Fintech bolag som erbjuder tjänster till finansbolag, kreditmarknadsbolag och banker. Bolaget grundades 2011 och sysselsätter idag 10 personer med kontor i Göteborg och Bangalore.

Våra lösningar bygger på modern webbteknik och är användarvänliga och driftsäkra. Tjänsterna är helt internetbaserade så du slipper interna kostnader för drift, support och andra IT-relaterade kostnader. Uppstart och införande är enkelt och vi är igång på några timmar och skapar värde för din verksamhet.

Vår prismodell bygger på att vi tjänar pengar när våra kunder tjänar pengar. Förutom en månatlig låg grundavgift betalar du bara när du använder tjänsterna. Ingen investeringskostnad, långa bindningstider eller dyra underhållskostnader för licenser.

Vad säger våra kunder om oss

Sedan vi bytte till Keeros användarvänliga fakturasystem har vi mycket bättre koll på de fakturor vi köpt och kan hantera mycket större volymer. Samtidigt har vår administration minskat med minst 30%.

Lars Jansson VD Factoringgruppen/

Vi fokuserar på våra kunder och deras affärer, Keeros möjliggör detta då systemet är komplett och vi slipper lägga tid och energi åt manuellt arbete. Dessutom är prissättning väldigt intressant och passar vår verksamhet som växer för varje månad.

Bajram Nuhi, CEO - Finansia Fakturatjänst AB/

Keeros är en utmärkt partner som gör det möjligt för oss att utveckla vår verksamhet. Med god leveransförmåga och innovativa tjänster möjliggör de för oss att ligga i framkant med de senaste tekniska lösningarna.

Jimmy Bjernfeldt - FM Factoring AB/

Keeros är en utmärkt partner att arbeta med då de alltid är lyhörda för våra behov och effektivt hjälper oss att utveckla vår verksamhet. Systemet är leveranssäkert och uppfyller de höga krav vi har på ett reskontrasystem.

Gustav Ek - Moank/

Vill du bli kontaktad av oss?

Få information om våra tjänster och lär känna oss bättre!